Een goede oplossing, met een duurzaam karakter

AKOpanel biedt oplossingen voor akoestische problemen in elke ruimte. Wij leveren akoestische panelen van goede kwaliteit met een duurzaam karakter. Daarbij kijken we naar de wens van onze klant en verzorgen waar nodig maatwerk.

Hiervoor werken wij samen met een geselecteerd dealernetwerk. Zij kennen het product als geen ander en zorgen samen met u voor de ideale oplossing voor uw ruimte: stijlvol, duurzaam en functioneel.

Hoe één product zorgt voor meerdere oplossingen

Per vierkante meter PETpanel krijgen 55 PET-flessen een nieuw leven. Dat maakt onze producten zo bijzonder. Naast dat de panelen doen waarvoor u ze aanschaft en dat de panelen een stijlvolle oplossing zijn, zorgt het er ook nog eens voor dat plastic een nieuwe bestemming vindt. Uw keuze voor de producten van AKOpanel is dus niet alleen een praktische oplossing voor uw probleem, maar draagt ook bij aan de oplossing voor een steeds groter wordend probleem voor ons allemaal. Daarom denken wij dat PETpanel de ideale oplossing is voor uw gymzaal, auditorium, kantoor of welke ruimte dan ook.

Momenteel liggen er in onze opslag zo’n 3.000.000 PETflessen, verwerkt in onze akoestische panelen. Dat is toch prachtig?

Akoestische panelen als design

Met onze onbewerkte panelen zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat het zo goed bewerkbaar is, kan een interieurbouwer echt zijn eigen producten en projecten realiseren. Daarnaast zijn de panelen qua uiterlijk stijlvol en modern. Gecombineerd met het duurzame karakter en de goede kwaliteit is PETpanel dus de ideale oplossing voor akoestische uitdagingen.

Met onze grote voorraad PETpanel in diverse kleuren en diktes zijn we uniek in de markt. Daarnaast kunnen we dankzij onze eigen CNC-snijmachine zeer veelzijdige ontwerpen verwerken. Hierdoor ontstaan talloze creatieve mogelijkheden om de panelen te gebruiken. Veel bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze panelen bij de aankleding van kantoorpanden en andere gebouwen. Bent u de volgende?

Meer lezen over deze voorbeelden? Kijk dan bij onze projecten.