PETpanel 18 mm

Technische specificaties

 • Onze akoestische panelen zijn niet alleen de ideale oplossing voor de akoestiek van uw gebouw, het is ook nog eens een stijlvolle en bewuste keuze. PETpanel is namelijk een duurzaam product dat wordt gemaakt van 60% gerecyclede PET-flessen en 40% nieuw PET.

 • PETpanel is getest op brandveiligheid in het laboratorium van Peutz. U kunt het resultaat bij ons opvragen.

 • Onze panelen verbeteren de akoestiek aanzienlijk, dit is getest op basis van de NRC-Waarden. Dit staat voor Nagalm Reductie Coëfficiënt. De NRC-waarde laat zien hoe onze panelen scoren op geluidsabsorptie, hoe hoger de waarde is, des te beter.

 • Onze panelen hebben een standaardmaat van 1220 mm bij 2440 mm. Daarnaast hebben wij ook de unieke mogelijkheid om in samenspraak panelen op maat te laten maken.

 • PETpanel is extra makkelijk te verwerken door het lichte gewicht. De panelen zijn hierdoor makkelijk handelbaar en een populair product in de interieurbouw.

  Gewicht: 2,5 kg/m2

  Tolerantie: +/- 0,8 mm

  Densiteit: 140 kg/m3

 • PETpanel is makkelijk op maat te snijden. Voor kleine aanpassingen kan dit gewoon met een Stanleymes, maar ook met een CNC-snijder is dit te bewerken. Met onze eigen CNC-gesneden machine, leveren we maatwerk voor bijvoorbeeld architecten en intrieurbouwers. Het is hierbij mogelijk een eigen design aan te leveren.

 • PETpanel kan ook gebruikt worden als prikbord in bijvoorbeeld scholen en kantoorgebouwen. Daarmee verbetert het de akoestiek én is het daarnaast ook nog te gebruiken bij dagelijkse bezigheden.

Een goede oplossing, met een duurzaam karakter Over ons

Toegepaste projecten met PETpanel 18 mm

Vergaderen met goede akoestiek

In deze vergaderruimte is PETpanel gebruikt als een stijlvolle oplossing voor de akoestiek.

Lees verder
Vogellanden

Onze akoestische panelen zijn op een bijzondere manier verwerkt in de sporthal van Vogellanden Centrum voor Revalidatie in Zwolle. In...

Lees verder

Downloads

Kleurenkaart
Kleurenkaart
Akoestische Rapporten
Akoestische Rapporten
Brand Rapport
Brand Rapport

Zoek uw dealer in de buurt!